Sietske van Bakel

Sietske van Bakel

Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, eHealth

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij Vitaal Mensenwerk, eerst als stagiaire Klinische Psychologie, inmiddels ben ik sinds januari 2018 werkzaam als basispsycholoog.
Met veel plezier zie ik dagelijks cliënten voor uiteenlopende psychologische onderzoeken en bied ik ondersteuning bij behandelingen.
Ik zie verschillende cliënten in het kader van psychologisch onderzoek naar o.a. intelligentie, autisme, ADHD en persoonlijkheid. Tijdens het onderzoek probeer ik zoveel mogelijk informatie over iemand te verzamelen in een korte tijd. Vervolgens begint het puzzelen en in kaart brengen van de klachten, maar ook zeker de krachten van de cliënt. Ik vind het belangrijk om na dit puzzelen op een transparante en open manier met de cliënt in gesprek te gaan. De ervaring leert dat zo'n teruggave gesprek verhelderend kan werken en houvast biedt voor de behandeling. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zich gehoord voelt en de ruimte heeft om openlijk in gesprek te kunnen gaan.

Floor Schulpen

Floor Schulpen

Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Mijn bacheloropleiding Psychologie rondde ik af in 2014, waarna ik in augustus 2016 de masteropleiding Klinische- en Gezondheidspsychologie behaalde. Tijdens mijn studie deed ik enige ervaring op bij een opnamekliniek voor mensen met een psychiatrische achtergrond en was ik tevens werkzaam bij Vitaal Mensenwerk. Vanaf juli 2017 verricht ik psychologisch onderzoek bij Vitaal Mensenwerk in Nijkerk en Nieuwegein. Zo kijk ik bijvoorbeeld naar het klachtenpatroon, de intelligentie en persoonlijkheid en onderzoek ik specifieke diagnostische vragen. Ik vind het mooi dat de resultaten van een onderzoek verhelderend kunnen werken. Ze kunnen mensen duidelijkheid, nieuwe inzichten en handvaten bieden

Nicole van der Klei

Nicole van der Klei

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ik ben aan mijn opleidingen en dit werk begonnen vanuit een nieuwsgierigheid en enthousiasme naar de mens en hoe die psychisch in elkaar zit, met uiteindelijk als doel om daar waar het vastzit weer beweging te kunnen brengen zodat het leven op een meer prettige en bevredigende manier geleefd kan worden.

Na mijn universitaire opleiding tot psychologe volgde de opleiding tot GZ-psycholoog, (cognitief)gedragstherapeut, integratieve psychotherapeut en EMDR therapeut (European practitioner) met ook cursussen op het gebied van de schemagerichte therapie, mindfullnes en diagnostiek.

Na in de afgelopen 23 jaren gewerkt te hebben op opnameafdelingen, deeltijdbehandelingen en poliklinieken ben ik vanaf 1 juni 2017 in dienst van Vitaal mensenwerk en werkzaam bij een gezondheidscentrum in Nieuwegein en Nijkerk.

Simone Andringa

Simone Andringa

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Sinds 2017 ben ik werkzaam voor Vitaal Mensenwerk als GZ-psycholoog. Ik kom in mijn werkzaamheden veel in aanraking met angstklachten, somberheidklachten, trauma gerelateerde klachten, klachten van overspannenheid en mensen die moeilijkheden ervaren in de relatie met anderen. Ik ben optimistisch ingesteld en ik vind het belangrijk om naast het bespreken van klachten ook te kijken waar jouw sterke kanten liggen, je handvatten te bieden om klachten te verminderen zodat je weer stappen in de gewenste richting kunt maken. Daarbij maak ik vooral gebruik van cognitieve gedragstherapie en schematherapie.
Nadat ik de masteropleiding klinische psychologie in 2010 afrondde, startte ik in 2014 de postmasteropleiding tot Gezondheidszorg psycholoog, welke ik in 2016 afgerond heb. In de afgelopen jaren werkte ik met veel plezier op diverse afdelingen, met steeds heel uiteenlopende problematiek, waardoor ik veel ervaring heb opgedaan en de theorie goed aan de praktijk leerde verbinden.

Bram van de Boom

Bram van de Boom

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig
Middag Aanwezig
Avond

Psychiater

Karin van Huffelen

Karin van Huffelen

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Met veel plezier behandel ik dagelijks mensen met uiteenlopende problematiek. De diversiteit van mensen boeit mij enorm. In mijn werk als psycholoog vind ik het dan ook belangrijk om met iedere cliënt op zoek te gaan naar de juiste behandeling op maat. Samen met de cliënt tot de kern van de problematiek doordringen vind ik elke keer opnieuw weer een uitdaging.

Mijn loopbaan in het kort: tijdens mijn studie klinische psychologie aan de Vrije Universiteit heb ik ervaring opgedaan in een kliniek voor acute psychiatrie in Amsterdam. Daarna heb ik drie jaar als psycholoog in een eerstelijns praktijk gewerkt. Sinds 2014 werk ik bij Vitaal mensenwerk, waar ik de tweejarige opleiding tot GZ-psycholoog heb afgerond.

Rinske van Dieren

Rinske van Dieren

Cognitieve gedragstherapie, generalistische basis GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Tijdens en na mij mijn studie Klinische en Gezondheidspsychologie heb ik veel ervaring opgedaan binnen de medische psychologie; eerst in het ziekenhuis en later binnen een gezondheidscentrum waar ik nauw met huisartsen samenwerkte en laagdrempelige psychologische ondersteuning bood. In gesprekken vind ik openheid en vertrouwen erg belangrijk, omdat ik dit als essentieel beschouw voor het samen effectief aanpakken van de problematiek zonder de moeilijkheden op dat pad uit de weg te gaan. In mijn werk gebruik ik technieken uit de, Cognitieve Gedragstherapie, Acceptance and Commitment Therapy en mindfulness. Een combinatie van ruimte voor dat wat er is met directheid en een actieve aanpak.

Marc ter Meulen

Marc ter Meulen

Specialistische GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig
Middag Aanwezig
Avond Aanwezig Aanwezig Aanwezig

Psychiater

Jolanda Velten

Jolanda Velten

Oplossingsgerichte therapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig

Vanaf 1994 ben ik als behandelend psycholoog werkzaam in de zorg. In eerste instantie heb ik mijn kwalificatie behaald binnen de eerstelijnspsychologie, de huidige GB-GGZ. Daarna de registratie als GZ-Psycholoog. Inmiddels werk ik ook binnen de S-GGZ.

Door de jaren heen heb ik kennis gemaakt met en mij bekwaamd in verschillende therapievormen en stromingen. Gestart ben ik met de cognitieve therapie zoals die o.a. door Albert Ellis is ontwikkeld (de Rationele Emotieve Therapie) vervolgens de cognitieve gedragstherapie, de interpersoonlijke therapie, EMDR en de oplossingsgerichte therapie. Op het gebied van de persoonlijkheidsdiagnostiek ben ik aanhanger van de dynamische profielanalyse zoals die door Snellen en Eurelings is ontwikkeld.

Therapie is samenwerken: Samen beoordelen waaraan gewerkt wordt, samen de route uitzetten en de methodes kiezen die helpend zijn. Of het nu gaat om het oplossen van problemen of het accepteren van beperkingen.

Maurits de Boer

Maurits de Boer

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig Aanwezig

In 2010 heb ik de master-opleiding klinische psychologie afgerond aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik ben daarna aan de slag gegaan als psycholoog in de tweede lijns volwassenzorg waarbij ik voornamelijk heb gewerkt met mensen met angst- en stemmingsstoornissen. Ook heb ik gewerkt als Poh-GGZ bij een huisartsenpraktijk waarbij ik kortdurende ondersteuning heb geboden bij psychische en psychosociale problemen en ben ik actief geweest als coach in de jeugdzorg. Sinds juli 2016 ben ik werkzaam bij Vitaal Mensenwerk als GZ-psycholoog.
Mijn manier van werken is erop gericht om samen met u of jou een beter begrip te krijgen van de problemen of klachten en samen met u werken aan een nieuwe balans in uw/jouw leven.

Kim de Moor

Kim de Moor

Psychologisch onderzoek, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

In 2013 heb ik de bachelor psychologie en de master neuropsychologie behaald aan Universiteit Utrecht. Tijdens mijn bachelor heb ik tevens veel vakken gericht op de klinische en sociale psychologie gevolgd. Na het afronden van mijn studie ben ik een jaar werkzaam geweest bij GGZ Centraal, waar ik ervaring heb opgedaan in de diagnostiek en behandeling van verschillende psychische klachten en stoornissen. Op het moment ben ik via Vitaal Mensenwerk werkzaam als praktijkondersteuner GGZ binnen meerdere huisartsenpraktijken in Zeewolde. Hier verricht ik diagnostiek, bied ik psychische en psychosociale begeleiding en verwijs ik mensen door naar de juiste plek wanneer dit nodig is. Ik zie mensen met uiteenlopende psychische klachten. Samen met mensen analyseer en verhelder ik de klachten en kijken we wat de beste aanpak is om de klachten te verminderen.

Nelleke Pieters

Nelleke Pieters

Cognitieve gedragstherapie, EMDR, Relatietherapie, Psychologisch onderzoek, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

Ieder mens is anders, daarom vind ik het belangrijk een behandeling in te zetten die past bij de cliënt. Samen kijken naar wat werkt, wat in de weg zit opruimen of meer naar de achtergrond laten verschuiven, en de aandacht richten op wat voor jou écht belangrijk is. Ik behandel mensen met uiteenlopende klachten, zoals stemmings- en angststoornissen, somatoforme stoornissen, posttraumatische stressstoornissen, autisme, ADHD, persoonlijkheidsstoornissen en relatieproblemen.

In 2013 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Tot januari 2016 werkte ik als praktijkondersteuner van de huisarts GGZ (POH-GGZ) bij verschillende huisartsen in Zeewolde. Daar voerde ik begeleidende gesprekken met mensen met een breed scala aan psychische en/of psychosociale klachten. Daarnaast verrichtte ik psychologisch onderzoek bij Vitaal mensenwerk in Nijkerk. Vanaf januari 2016 werkte ik als psycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog, en sinds januari 2018 als GZ-psycholoog in zowel Zeewolde als Nijkerk.

Yvon van Veen

Yvon van Veen

Cognitieve gedragstherapie, Psychologisch onderzoek, eHealth, Positieve psychologie, Praktijk ondersteuner GGZ

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Twente. Hier heb ik een bachelor gehaald gericht op psychologie. Ik heb een master gehaald gericht op positieve psychologie. Positieve psychologie richt zich, naast de klachten en problemen van mensen, op de krachten van mensen en op wat hen gelukkig maakt. Ik vind het belangrijk om dit terug te laten komen in mijn werk. Op dit moment ben ik werkzaam als praktijk ondersteuner GGZ bij twee huisartsen in Zeewolde. Hierbij verricht ik diagnostiek, bied ik begeleiding en stuur ik mensen door naar andere instanties. In Nijkerk verricht ik psychologisch onderzoek naar o.a. klachten, persoonlijkheid, intelligentie, autisme en ADHD. Bij de Universiteit Twente doe ik onderzoek naar interventies waarbij krachten van mensen worden geïdentificeerd en gebruikt om persoonlijke doelen, die belangrijk zijn voor mensen, te bereiken.

Sjaak Weel

Sjaak Weel

Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR, Relatietherapie, generalistische basis GGZ, Specialistische GGZ, eHealth, Positieve psychologie

  Ma Di Wo Do Vr
Ochtend Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Middag Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Avond Aanwezig Aanwezig

Als ik mijzelf typeer dan zeg ik altijd dat ik een tweede kanser ben. Op mijn 16de ben ik gaan werken als baggeraar en later als heier in de bouw. Op mijn 22ste heb ik het roer omgegooid, en ben ik psychologie gaan studeren, richting Psychonomie en Arbeid & Organisatie. Tijdens en na mijn studie heb ik verschillende functies gehad in het bedrijfsleven. In 1998 besloot ik wederom dat het anders moest en ben ik voor mezelf begonnen als ZZP'er met werkzaamheden binnen het domein Arbeid & Organisatie. In 2001 wilde ik het bedrijf laten groeien en zijn er medewerkers bijgekomen. In 2005 is het roer weer omgegooid, en heb ik mezelf bijgeschoold in klinische psychologie en cognitieve gedragstherapie. Dit resulteerde in 2010 in de logoverklaring, het paspoort voor de GZ-opleiding. Begin 2013 heb ik deze tweejarige opleiding afgerond. En ja, daarnaast heb ik ook een gezin met kinderen waar ik veel van hou en ben ik veel thuis. Ik ben analytisch, vrolijk, energiek, hou van verandering, geloof dat alles mogelijk is en in contact vind ik humor ook belangrijk.Doe het wel en doe het dan met overtuiging, of doe het niet. Een beetje proberen heeft geen zin.

Pagina delen

Openingstijden

Maandag

8.30 - 20.00

Dinsdag

8.30 - 20.00

Woensdag

8.30 - 20.00

Donderdag

8.30 - 20.00

Vrijdag

8.30 - 17.00

Locatie Nijkerk (tevens postadres)
Gezondheidscentrum De Nije Veste
Oranjelaan 83 - 85 1e etage
3862 CX Nijkerk Gld

Locatie Nijkerkerveen
Medisch Centrum Westerveenstraat
Westerveenstraat 48
3864 EN Nijkerkerveen

Locatie Nieuwegein
Eerstelijns Medisch Centrum Nieuwegein
Mondriaanlaan 7
3431 GA Nieuwegein

Locatie Soest
Medisch Centrum De Bundeling
Schoutenkampweg 4
3768 AE Soest

Locatie Zeewolde
Medisch Centrum De Polderpoort
Gildenveld 20
3892 DG Zeewolde

Medisch Centrum Het Gildenhuis
Gildenveld 83
3892 DE Zeewolde

Psychologen Nijkerk